2009. március 24., kedd

Ferrari Fan Club a Club tribünön - Gyere Te is!

 Mint azt már Mindannyian nagyon vártuk, a hétvégén ismét felbőgnek a motorok Melbourne-ben. Hamarosan, júliusban hozzánk is ellátogat a Száguldó Cirkusz. Akik tavaly is kint voltak Mogyoródon, azok tudják, mennyire felejthetetlen és csodás élmény volt. Idén sem hagynánk ki, hogy személyesen szurkoljunk a kedvenc csapatunknak és pilótáinak. Ha van kedved, csatlakozz hozzánk!




A Forma-1 Club jóvoltából idén először lehetőségünk van arra, hogy mi, Ferrari szurkolók egy helyen legyünk, a „B” szektor első sorától felfelé haladva. A Club tribün „B” szektor első sora már szinte teljesen le van foglalva a klubtagoknak. Ez semmivel sem kerül többe, mint a jegy, vagyis ugyanúgy 33.000 Ft-ba kerül (klubtagságival együtt), mint tavaly. (Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az árat nem érinti az euró árfolyama, ez nem fog változni!)

Ha felkeltettük a kíváncsiságodat, érdekel a dolog és azt szeretnéd, hogy Ferrari szurkolók vegyenek körül a tribünön, kérlek írj egy levelet az info@f1ferrari.hu –ra és mi felvesszük Veled a kapcsolatot.

Nagyon fontos, hogy mielőtt megvennéd a jegyedet, feltétlenül írj a fenti e-mail címre, hogy mi tudjunk egyeztetni a Forma-1 Club csapatával. Illetve ha megvan az egyeztetés, és Te bemész megvenni a jegyedet, akkor is feltétlenül jelezd kérlek az ügyintézőnek, hogy Te tagja vagy a Ferrari Fan Club-nak és az általunk elkülönített helyre kéred a jegyedet. Online jegyrendelés esetén a megjegyzés rovatban tüntessétek fel kérlek, hogy Ferrari Fan Club tag vagy.

Ha bármi kérdésed lenne, állunk rendelkezésedre.

Üdvözlettel:

a Ferrari Fan Club csapata

Forma 1 Club elérhetősége:

Tavaly készült képeink a tribünről:

További pályán készült képeink:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

F1 Ferrari Hírek